DE MENSEN
ACHTER HEY LOVE.

Zo is het begonnen

Ruim vier jaar geleden gaf bedenker Michel zijn vriendin voor hun eerste jubileum een speurtocht cadeau langs een jaar herinneringen en mooie momenten samen. Een reeks raadsels en puzzels leidden haar door Nijmegen, telkens naar een plek waar iets bijzonders was gebeurd het afgelopen jaar. Sindsdien maakt hij elk jaar een ervaring voor haar.

In de reacties daarop hoorden we steeds hetzelfde: super tof idee, maar ik – heb niet de tijd / ben niet zo creatief / weet niet waar ik moet beginnen – om dat zelf te doen. Na de zoveelste reactie besloten we die allereerste speurtocht als basis te nemen voor Hey Love.

Hier staan we voor

We geloven dat je de liefde moet vieren. Dat romantiek zit in met aandacht iets voor een ander doen. Dat het best lastig is om in de hectiek van elke dag genoeg stil te staan bij de mensen die belangrijk voor je zijn. En dat er niks gaat boven het gevoel dat je krijgt als iemand speciaal voor jou iets bijzonders doet om je te laten weten hoeveel je voor ze betekent.

Alles dat we maken, maken we met oog voor detail, met aandacht en liefde. We geloven dat echt waardevolle dingen meraki hebben, bezieling. Dat zit ‘m in alles: van de complete box tot het potlood of het papier dat erin zit. Zodat jij er vervolgens een echt persoonlijk cadeau van kan maken, met je eigen meraki.

Over ons
Meraki Hey Love

Dit zijn wij

Loes van Kooten

Spin in het web die zorgt dat alle ballen de goede kant op vallen. Weet wat er wanneer moet gebeuren, door wie. Regelt dat elke experience tot in de puntjes verzorgd is en dat niemand zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Loes van Kootenchief organization optimizer
Michel Groenenstijn

De creatieve chaoot in ons team die de experiences bedenkt. Vindt het heerlijk om vanuit niks iets te creëren. Houdt ervan om mensen blij te maken met dingen die tot de kleinste details kloppen. Zit vol ideeën voor ervaringen om relaties en vriendschappen nog leuker te maken.

Michel Groenenstijncreative experience officer

Zo bereik je ons

Hieronder zie je hoe je ons kan bereiken.
Weet je niet zeker of Hey Love wat voor je is, of twijfel je nog? Laat het ons weten.

Als je gewoon kennis wil maken en wil weten over hoe en waar wij zulke toffe dingen maken, dan ben je meer dan welkom voor een kop koffie of thee. We werken afwisselend in Nijmegen, Utrecht en Leiden.

Gewoon een brief sturen mag ook!

Hey Love / Riksja Travel
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden