LAAT JE INSPIREREN
DOOR DE IDEEËN
OP ONS BLOG.

Serendipity Dag

Het is Serendipity Dag! Gooi al je plannen overboord en laat je verrassen door wat er gebeurt. Niks is zeker en alles kan je overkomen.

Lekker dobberen in een fluisterbootje

Samen een fluisterbootje huren en lekker relaxen op het water? We hebben een aantal tips voor mooie plekken op een rijtje gezet.
Genieten in het park

Onze eerste date, opnieuw

Een kaartje op tafel: "Perron 3, 14:18. Neem een tandenborstel en een boxershort mee, verder niks." Zo begon een van de leukste dagen van mijn afgelopen jaar. Dat we iets leuks zouden gaan doen wist ik al, maar dat het zo bijzonder zou worden…
Michiel en Nynke

Een romantische onderbreking

Een grote verbouwing kan grote impact hebben op je relatie. Leuk voor TV-programma’s, maar minder leuk voor het stel zelf. Toen we besloten zelf een enorm project aan te gaan wilden we in ieder geval die relatiestress voorkomen.
Een beetje liefdes magie met Hey Love

Een ervaring als cadeau

Een blog over waarom je beter ervaringen cadeau kan geven dan spullen. We worden namelijk veel gelukkiger van ervaringen!
Bijzondere Hey Love momenten

Herinneringen maken

Het is de grootse schat die we bezitten: onze herinneringen. Hey Love gaat over het maken van herinneringen. We delen een aantal van onze beste tips over het bewust opslaan van kleine en grote momenten.
Jong gezin

Jonge ouders: hoe hou je het leuk?

Het is een van de mooiste én een van de meest uitdagende periodes in je relatie: je krijgt een kindje. Weinig slaap, een nieuw ritme, van alles en nog wat nieuws te leren, minder vrijheid. Geen wonder dat de eerste jaren als gezinnetje voelen als tropenjaren. Hoe hou je het samen leuk?
Lissabon straat

Op zoek naar Lissabons hart

Het is november 2016. In Nederland is het steenkoud, maar ik zit heerlijk in de zon, m'n jas op de stoel naast me. Vijf dagen heb ik hier, om het romantische hart van Lissabon te vinden. Niet echt vervelend werk.